Danmark, Danmark, Danmark…

D-ordet synes lige for tiden at være Esthers yndlingsord. Vi tæller dagene til vi skal flyve hjem til Danmark, og Esther har helt styr på, hvor mange gange vi skal sove. Vi glæder os alle, men denne gang er det som om mindstepigen glæder sig ekstra meget. Hun taler meget om Danmark og synger om Danmark og tænker på alle dem og det hun savner derhjemme.

esther joy

Uh, det gør nogle gange lidt ondt i hjertet. Synes jo stadig at hun går glip af så mange gode ting. At være sammen med familien. Lege med de dejlige fætre og kusiner. Og særligt lege hele dagen i Asylet, mens hun lærer om udeliv, ansvar og venskab. Om end hun også lærer masser af ting i hendes Preschool, så handler det mere om bogstavforståelse, curriculum og disciplin. Alt sammen meget godt, men jeg savner at hente møgbeskidte børn der lugter af bålrøg og regn og plager om at få små venner med hjem på besøg.

Der er to måneder tilbage af Preschool, og så er det sommerferie. Og derefter Kindergarten. Forleden mødtes vi med Ms. Andersen som skal være Esthers ESL lærer. Hun underviser også Ellen og Ingrid og er både sød og dygtig. Og hun er helt klar til at modtage Esther til september og hjælpe hende med faktisk at tale engelsk. Indtil videre glæder Esther sig heldigvis. Også selvom Danmark er langt væk. Og så må jeg bare være den der sørger for at tilføje røg og møg

sidsel

Men om 4 nætter og 4 dage flyver vi altså til København. Vi skal først og fremmet til kusine Sidsels konfirmationsfest og se hele den store familie i Jylland. Vi skal fejre Esthers 5-årige fødselsdag. Og så er der familien og venner på Sjælland. Håber også vi når et smut forbi den nye, berømte købmandscafe i Gadevang og får hilst på et par gode gadevængere. Det er alt for lidt tid, men så er det jo godt at vi til sommer har hele 3 dejlige uger. Danmark, Danmark, Danmark vi glæder os.

 

 


2 thoughts on “Danmark, Danmark, Danmark…

  1. Hej
    Jeg ville bare sige tak for din blog. Som nye expats i USA har jeg haft stor glæde af at læse om andres savn, oplevelser, skolestart og store beslutninger. Spændende for jer at komme hjem til DK! Vi har besluttet at blive i USA i sommerferien, men jeg kan godt mærke et lille stik i maven når jeg læser at andre tager hjem hehe.
    Knus Helena

    1. Selv tak Helena! Det er så meget nemmere at dele særligt bekymringer og de svære overvejelser med andre i samme situation. Vi når heldigvis også et par ugers sommerferie i USA, for der er så mange skønne oplevelser der heldigvis er med til at opveje savnet af venner og familie derhjemme. Også dejligt at følge med dig. God weekend!

Skriv en kommentar