Manhattan på en helt almindelig onsdag aften

Nogle gange glemmer vi hvor heldige vi er.

Vi har efterhånden vænnet os til at bo på Rainbow Drive i al dens velfriserede pragt. Og er taknemmelige for at foråret endelig er kommet så vi kan udnytte haven og terrassen. Det er vi ret heldige med.

hus

Vi er også ualmindeligt heldige med at bo lige i nærheden af en af verdens skønneste byer. Så på sådan en helt almindelig onsdag aften kan man køre til Manhattan, hvis man har lyst. Og det havde vi i går. Anledningen var at de gode gadevængere Dorte, Christian, Andrea og Thomas for tiden ferierer i New York.

Så vi (læs Torben) kørte af sted på 78 East mod Holland Tunnel og New Yorks Meatpacking district. Efter godt 15 minutters kørsel kan man ane NYs imponerende skyline som får mig hver gang – på en gang smuk, brutal og historisk.

bilskyHolland tunnel

Vi mødtes med familien ved Chelsea Market og spiste sushi på High Line mens solen gik ned. Ren idyl og lystig snak og flagrende, fnisende og kåde børn der lige skulle finde ind til hinanden igen. Og så blev tiden ellers udnyttet til leg og snak og milkshakes på en Diner midt i byens kaos.

high lineshoes

Det blev en af de dejlige aftenener som bare var alt for kort – school night og alt det der. Mange flere af dem tak!

drengediner


Skriv en kommentar